Fakturanummerserier Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Du kan välja mellan automatisk och manuell fakturanummerserie vid fakturering i InExchange Network.

• Automatisk fakturanummerserie
    Ett unikt fakturanummer tilldelas för varje faktura som skapas.

• Manuell fakturanummerserie
    Vid fakturering via InExchange Web anger du själv det fakturanummer som ert affärssystem har genererat för fakturan.

För att göra inställningar för detta, gå in på Konto i menyn och bläddra sedan ner till sektionen Nummerserier.