1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Fakturanummerserier Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Du kan välja mellan automatisk och manuell fakturanummerserie vid fakturering i InExchange Network.

• Automatisk fakturanummerserie
    Ett unikt fakturanummer tilldelas för varje faktura som skapas.

• Manuell fakturanummerserie
    Vid fakturering via InExchange Web anger du själv det fakturanummer som ert affärssystem har genererat för fakturan.

För att göra inställningar för detta, gå in på Konto i menyn och bläddra sedan ner till sektionen Nummerserier.