1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Fakturautkast Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Utkast

De fakturor som du har påbörjat, men inte skickat än, hittar du via din inloggning i InExchange Network.

• Färdigställ ett fakturautkast genom att klicka på aktuellt dokumentnummer i vyn Utkast.

• Ofärdiga fakturor under Utkast finns i listan med status Vänta och behöver färdigställas innan de kan skickas om det är så att nödvändiga uppgifter saknas.

Skicka bearbetade fakturor från denna vy genom att klicka på Bearbeta fakturor längst ner på sidan.