(Åtgärdat 2016-04-21) Driftproblem - The operation has timed out Följ

Inlagt 2016-04-20 kl. 10:16

InExchange har råkat ut för en driftstörning som påverkar delar av våra tjänster.

Ni kan ha fått en stor mängd felmeddelanden via e-postmeddelande.

Felmeddelande: The operation has timed out

Lösning: Vi har lokaliserat felet och kommer läsa in era filer på nytt så fort det är löst.

Du behöver alltså inte skicka om filerna som fått ovanstående felmeddelande.

Vi ber om ursäkt för det inträffade.