Åtgärder Följ

På olika ställen i InExchange Network kan du vidta olika typer av åtgärder beroende på hur du vill gå vidare i hanteringen. Genom att klicka på pilen bredvid åtgärdsknappen, kan du exempelvis välja mellan att skicka en faktura vid ett senare tillfälle eller att skicka den direkt eller så kan du till exempel välja att skicka en påminnelse eller en kopia av fakturan till mottagaren efter att fakturan har skickats.

Klicka på pilen bredvid åtgärdsknappen och välj det alternativ som passar bäst.

Så här kan det se ut: