Lägga till bilaga Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

För att lägga till bilaga, klicka på Ladda upp fil.
Leta fram bilagan på din dator och markera den i listan i det nya fönstret som öppnas och markera den.
Klicka på Open eller Öppna beroende på språk. Filen är nu kopplad till din faktura.

Att tänka på:

• Filen måste vara under 2 MB
  • Den måste vara i filformatet .PDF eller valfritt bildformat.
  • Obegränsat antal bilagor kan läggas till, dock måste varje enskild fil vara under 2 MB.
  • För fakturor som levereras till en mailadress, där är den totala gränsen på 10 MB.