1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Lägga till bilaga Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

För att lägga till bilaga, klicka på Ladda upp fil.
Leta fram bilagan på din dator och markera den i listan i det nya fönstret som öppnas och markera den.
Klicka på Open eller Öppna beroende på språk. Filen är nu kopplad till din faktura.

Att tänka på:

• Filen måste vara under 2 MB
  • Den måste vara i filformatet .PDF eller valfritt bildformat.
  • Obegränsat antal bilagor kan läggas till, dock måste varje enskild fil vara under 2 MB.
  • För fakturor som levereras till en mailadress, där är den totala gränsen på 10 MB.