1. Kontoinställningar
  2. Företagsuppgifter
  3. Kontaktinformation
  4. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  5. Användarguide för InExchange Web
  6. Jämförelse av webbtjänst
  7. Hitta rätt
  8. Skapa faktura
  9. Välj kund
  10. Fakturahuvudet

Jämförelse av webbtjänst Följ

1. Kom igång

1. Skapa konto
    2. Jämförelse av webbtjänst
  2. Inställningar och register

1. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    2. Kontaktinformation
    3. Företagsuppgifter
    4. Kontoinställningar
    5. Ditt kundregister
    6. Koppla kund till en mottagare i nätverket
  3. Skicka dina fakturor

1. Hitta rätt
    2. Skapa faktura
    3. Fakturanummerserier
    4. Välj kund
    5. Fakturahuvudet
    6. Fakturarader
    7. Avgifter och rabatter
    8. Fakturakommentarer och bilagor
    9. Förhandsgranska och spara faktura
    10. Skicka faktura
  4. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Vanliga frågor om InExchange Web >>
    3. Påminnelser och inkassokrav

Om du inte skapar dina fakturor i ett fakturaprogram kan du använda dig av en webbaserad lösning där du skapar fakturorna i ett webbformulär.

Du kan välja mellan InExchange Web Bas och Web Plus:

Web Bas passar dig som har få utgående e-fakturor och oftast skickar mot en och samma mottagare. Du kan skicka 100 st e-fakturor/PDF kostnadsfritt per år. Vill du ha en smidigare lösning och vill nå fler rekommenderar vi Web Plus-tjänsten.

Vilka kan jag skicka e-faktura till via InExchange Web Bas? Läs mer >>

I Web Plus registrerar du fakturorna på samma sätt som i Web Bas, men du når alla dina fakturamottagare. Med Web Plus kan du även skicka pappersfaktura och har möjlighet att aktivera tjänsten InExchange Påminnelse & Inkasso.

Utöver månadsavgiften på 49:-, som debiteras årsvis, kan transaktionskostnader tillkomma för fakturaleverans. För aktuell prisinformation gällande transaktioner ber vi dig kontakta oss.

Föregående Nästa

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

• Avatar
    blatti

Hej!

Jag kan inte lägga in en korrekt kund/konto. Systemet säger att org redan finns. Jag vet att jag tidigare var inne i systemet och testade att lägga upp bolaget, men jag kan inte logga in på något annat konto än det jag är inne på nu och där kan jag inte ta bort/korrigera det som jag testade. Kan ni se om jag har lagt upp något bolag med org nr 556836-5109 och i sådan fall ta bort det så att jag kan registrera ett korrekt konto.

//Ann
    (Sköter papperen år JS Bygg i Hemling AB)

• Avatar
    Per Bäckström

Hej Ann!

Jag ser att du har aktiverat tjänsten Visma Autoinvoice som är en del av InExchange Network. Du kan med denna tjänst skicka e-fakturor direkt i ditt affärssystem. Därför rekommenderar jag att du använder denna tjänst istället för att skriva in dina fakturor manuellt via tjänsten InExchange Web, det går nämligen inte att ha båda tjänster aktiva samtidigt.

Mer information om tjänsten hittar du här: https://vismaspcs.se/produkter/bokforingsprogram/visma-autoinvoice

• Avatar
    robert.cajander

Den sparar ej MOMSREG.NR i mitt konto.
    Mvh
    Robert

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Robert,

Det har skickats en verifiering till din e-postadress där du måste verifiera ändringen av momsregistreringsnumret.
    Har du inte fått mailet med verifieringslänken, kontakta oss på support, telefonnummer 0500 446360 så hjälper vi dig.

Mvh