Skapa konto Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Du kan ansluta dig till InExchange och skapa konto via vår hemsida www.inexchange.se.

1. Klicka på Anslut nu.
  2. Fyll i uppgifterna.
  3. Klicka på Skapa konto

Du har på så sätt skapat ett gratis InExchange Web Bas-konto som innebär att du kan skicka upp till 100 st e-fakturor/pdf-fakturor per år.

Vill du även kunna skicka pappersfakturor och påminnelser via InExchange?
Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för att komma igång.

Föregående Nästa

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    blatti

Hej!

Jag kan inte lägga in en korrekt kund/konto. Systemet säger att org redan finns. Jag vet att jag tidigare var inne i systemet och testade att lägga upp bolaget, men jag kan inte logga in på något annat konto än det jag är inne på nu och där kan jag inte ta bort/korrigera det som jag testade. Kan ni se om jag har lagt upp något bolag med org nr 556836-5109 och i sådan fall ta bort det så att jag kan registrera ett korrekt konto.

//Ann
    (Sköter papperen år JS Bygg i Hemling AB)

• Avatar
    Per Bäckström

Hej Ann!

Jag ser att du har aktiverat tjänsten Visma Autoinvoice som är en del av InExchange Network. Du kan med denna tjänst skicka e-fakturor direkt i ditt affärssystem. Därför rekommenderar jag att du använder denna tjänst istället för att skriva in dina fakturor manuellt via tjänsten InExchange Web, det går nämligen inte att ha båda tjänster aktiva samtidigt.

Mer information om tjänsten hittar du här: https://vismaspcs.se/produkter/bokforingsprogram/visma-autoinvoice

• Avatar
    robert.cajander

Den sparar ej MOMSREG.NR i mitt konto.
    Mvh
    Robert

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Robert,

Det har skickats en verifiering till din e-postadress där du måste verifiera ändringen av momsregistreringsnumret.
    Har du inte fått mailet med verifieringslänken, kontakta oss på support, telefonnummer 0500 446360 så hjälper vi dig.

Mvh