1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Omvänd betalningsskyldighet Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Du kan välja att fakturera enligt reglerna för omvänd betalningsskyldighet, t.ex. när det gäller byggtjänster.

För att få tillgång till funktionen på Skapa faktura-sidan, behöver du först aktivera detta på ditt konto. Gå då till Konto > Profil i menyn och bläddra ner till sektionen Utökade fakturainställningar. Aktivera tjänsten genom att markera rutan.

Du kan välja att fakturera kunder enligt omvänd betalningsskyldighet som standard. Markera rutan på kundkortet i ditt kundregister.