1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Lägg till / ändra momssats Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Som standard finns momssatsen 25% på ditt konto. Du kan lägga till fler momssatser vid behov och även ha olika momssatser på fakturans fakturarader om det skulle behövas.

Ikon_16---A.png Ändra momssats
Om du endast har tillgång till 25% momssats på ditt konto, följ instruktionerna i punkt B för att lägga till en ny momssats. När du har lagt till fler kan du ändra momssats enligt nedan.

1. Klicka på pilen bredvid momssatsen på aktuell fakturarad enligt bilden nedan.

2. Välj den momssats som ska gälla för fakturaraden.

Ikon_16---B.png Lägg till ny momssats

1. Klicka på pilen bredvid momssatsen på aktuell fakturarad enligt bilden nedan.

2. Välj Lägg till ny/Ändra.

3. Klicka på Lägg till ny i det nya fönstret som visas.

4. En ny rad visas där du kan skriva in din egen momssats. Ange ett namn (t.ex. 0%) för momssatsen samt vilken procentsats som ska gälla.

5. Om du vill att den nya momssatsen ska användas som standard på alla nya fakturarader, markera Standard enligt bilden ovan och Spara sedan dina inställningar.