1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Lägg till/ändra momssats Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Momssats väljs per fakturarad vilket innebär att du kan ha olika momssatser på fakturans fakturarader om det skulle behövas. Du kan ändra momssats och lägga till fler vid behov genom att klicka på pilen till höger om momssatsen på aktuell fakturarad.

Ikon_16---A.png Ändra momssats

1. När du klickar på pilen enligt bilden ovan visas de momssatser som finns tillgängliga. Välj den momssats som ska gälla för fakturaraden eller lägg till en ny enligt instruktionerna i punkt B.

Ikon_16---B.png Lägg till ny momssats

1. Välj Lägg till ny/Ändra i listan som visas efter att du har klickat på pilen till höger om momssatsen på aktuell fakturarad.

2. Klicka på Lägg till ny i det nya fönstret som visas.

3. En ny rad visas där du kan skriva in din egen momssats. Ange ett namn (t.ex. 0%) för momssatsen samt vilken procentsats som ska gälla.

4. Om du vill att den nya momssatsen ska användas som standard på alla nya fakturarader, markera Standard enligt bilden ovan och spara sedan dina inställningar.