1. Hur blir jag fakturamottagare i InExchange Network?
  2. Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor?
  3. Kan jag göra inställningar för fakturamottagartjänsten?
  4. Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med?
  5. Varför får vi pdf-fakturor när utställaren har skickat fakturan som en e-faktura?
  6. Varför får vi PDF-fakturor till en annan e-postadress än den vi angett i inställningarna?
  7. Mottagna fakturor kan ej levereras - Mottagare

Hur blir jag fakturamottagare i InExchange Network? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Mottagna fakturor

Om du ännu inte är registrerad som fakturamottagare, så behöver du endast bekräfta din e-postadress i InExchange Network för att aktivera tjänsten. Det blir då möjligt för dina leverantörer att börja skicka e-fakturor till dig. Du tar emot dem som pdf-fakturor via e-post, men har även tillgång till dem i InExchange Network.

Aktivera tjänst

Fyll i den e-postadress som du vill använda för att ta emot fakturor och klicka på Aktivera.

Läs mer:

Kan jag göra inställningar för fakturamottagartjänsten?

Hur kan vi börja ta emot e-fakturor direkt i vårt affärssystem?