1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Vad räknas som en fakturamall? Följ

För att kontrollera om en faktura ska översättas till en elektronisk debet- eller kreditfaktura, så kontrollerar InExchange rubriceringen i fakturan.

En enkel regel är att inhemska fakturor och utländska fakturor är separata mallar även om dess layout är likadan.

När InExchange avläser fakturautskriften och finner rubriken Faktura så översätts den till en debetfaktura. Likadant med exempelvis rubrikerna Kreditfaktura eller Kreditnota, då de översätts till en elektronisk kreditfaktura.

Vi skapar alltså en översättningsmall per rubricering. Ifall en faktura har rubriken Invoice så behövs en unik översättningsmall för denna.

Använder du fler än ett utseende på exempelvis inhemska debetfakturor?
Se exempel nedan där två svenska debetfakturor presenteras. Här behöver en unik översättningsmall skapas för respektive faktura.