Kan jag spärra en kund från att ta emot fakturor från oss i fakturaskrivaren? Följ

I InExchange Fakturaskrivare har du möjlighet att spärra kunder om det är så att ni inte vill att fakturor ska gå till dem av någon anledning, t.ex om det är en kund som ni inte ska fakturera via InExchange.

För att göra detta så behöver du först och främst skriva ut en faktura till fakturaskrivaren som är utställd till den aktuella kunden. När du har loggat in på fakturaskrivaren och har överfört fakturan så kommer du till stadiet Välj leveranssätt.

I detta stadie har du möjlighet att spärra kunden så att ni inte kan skicka fakturor till dem via oss. Detta gör du genom att markera kunden med din muspekare, högerklickar sedan på raden och väljer alternativet Spärra kund.

Kunden blir då rödmarkerad och felmeddelandet Kunden är spärrad visas om du drar muspekaren över den röda markeringen längst ut till vänster om kunden.

För att ta bort denna spärr gör du på samma sätt och avmarkerar då istället Spärra kund i menyn.