1. Hur ändras betalningsvillkoren för en kund?
  2. Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund
  3. Hur byter jag leveranssätt och mottagare för fakturorna?
  4. Kan jag exportera mitt kund- resp. leverantörsregister från InExchange Network?
  5. Kan jag ladda upp mitt artikelregister till InExchange Network?
  6. Vi skulle vilja lägga till en ny kund/mottagare i vårt register, hur gör vi det?

Hur ändras betalningsvillkoren för en kund? Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder

1. Sök fram aktuell kund under Register > Kunder och klicka sedan på Visa för att få fram kundkortet.

2. Klicka på Redigera för att göra dina ändringar.

3. Under Fakturainställningar hittar du ett fält för Betalningsvillkor.

Klicka på pilen för att:

1. Ändra till ett befintligt värde
  2. Välja Lägg till ny i menyn för att skapa ett nytt villkor.

Spara sedan dina ändringar.