1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Fakturering via InExchange Web Bas Följ

Allmän information om tjänsten

Via vår kostnadsfria tjänst InExchange Web Bas kan du helt kostnadsfritt skicka upp till 100 fakturor per år med leveranssätten e-faktura och pdf till följande mottagare.

Tjänsten är i första hand aktuell för dig som:

• saknar affärssystem
  • skickar ett fåtal fakturor
  • ska skicka e-faktura till en eller ett par specifika kunder

Tillgängliga leveranssätt

Via InExchange kan du skicka fakturor med tre olika leveranssätt:

• E-faktura
  • Pdf-faktura
  • Papper

Via InExchange Web Bas kan du skicka e-faktura och pdf-faktura. Pappersfakturor kan inte skickas via våra kostnadsfria tjänster då det tillkommer en kostnad för porto. Genom att uppgradera ditt konto kan du även skicka pappersfakturor och får tillgång till tjänster för hantering av påminnelser och inkassokrav.

Vilka kan jag skicka e-faktura till?

Via InExchange Web Bas kan du skicka e-faktura till dessa mottagare som använder sig av InExchange som operatör.

När du söker upp din kund via Utöka ditt nätverk kan du se om mottagaren har några speciella krav. Finns det en markering i rutan Tillgänglig via samtrafik använder mottagaren en annan operatör, då behöver du uppgradera ditt konto för att skicka e-faktura till den mottagaren. Det kan finnas andra anledningar till att det inte går att skicka e-faktura till en viss mottagare via vår kostnadsfria tjänst, du behöver då uppgradera ditt konto för att kunna skicka e-faktura till dem.

Läs mer:
Leverantörer måste godkännas och Referenskontroll
Så skickar du en förfrågan om leverantörer måste godkännas