1. (Åtgärdad 2018-07-03) DRIFTSTÖRNING - Påminnelse & Inkasso
  2. (Åtgärdad 2018-05-29) DRIFTPROBLEM - InExchange Fakturaskrivare
  3. (Åtgärdad 2018-05-14) Driftproblem - Telefoni
  4. (Åtgärdad 2018-03-21) Driftstörning 2018-03-21
  5. (ÅTGÄRDAT 2018-02-19) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  6. (Åtgärdat 2017-12-01) - DRIFTPROBLEM - KOMMUNIKATION
  7. (ÅTGÄRDAT 2017-10-19) DRIFTPROBLEM - InExchange Fakturaskrivare
  8. (Åtgärdat 2017-09-20) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  9. (Åtgärdat 2017-09-18) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  10. (Åtgärdat 2017-08-01) DRIFTPROBLEM - InExchange Fakturaskrivare

(Åtgärdad 2018-03-21) Driftstörning 2018-03-21 Följ

På grund av ett kabelfel hos en av våra underleverantörer drabbades InExchange onsdagen den 22/3 av en driftstörning. Till följd av detta upplevdes problem med att överföra filer till InExchange.

Beroende på vilken tjänst ni använder hos InExchange ser ni nedan vilken typ av åtgärd som behöver göras.

Vi beklagar om det orskat problem för er.

Driftstörningen är nu avhjälpt sedan torsdag 2018-03-22

I samband med överföring av fakturor via Fakturaskrivaren fick ni nedan felmeddelande (se bild), vilket resulterade i att överföring av fakturor misslyckades.

För att åtgärda detta behöver era fakturor överföras på nytt till InExchange. (Om ni redan skickat om era fakturor eller löst det på annat sätt behöver ni inte göra något.) För att säkerställa om fakturorna överförts och skickats via InExchange kan ni kontrollera detta genom att logga in på Inexchange Network och gå till fliken skickade fakturor)

Vid överföring av filer så kan det ha uppstått anslutningssvårigheter till vår FTP. Detta kan ha lett till att filer delvis eller inte alls blivit överförda till InExchange.
Kunder som berörts av detta problem har fått en lista på vilka filer som påverkats och som kan behöva åtgärdas.

För att åtgärda detta behöver era fakturor överföras på nytt till InExchange. (Om ni redan skickat om era fakturor eller löst det på annat sätt behöver ni inte göra något.) För att säkerställa om fakturorna överförts och skickats via InExchange kan ni kontrollera detta genom att logga in på Inexchange Network och gå till fliken skickade fakturor)