Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende? Följ

Vi på InExchange strävar efter att kunna erbjuda dig som kund marknadens absolut bästa supportupplevelse. För att få ut det mesta av våra tjänster samt tillgång till personlig support behöver du ha en giltig användarlicens. Om du saknar en sådan gör du något av följande val:

Jag är en betalande kund

Betalande kund med giltig användarlicens

Logga in och skapa ett ärende med det användarnamn och lösenord du tidigare fått av oss via e-post.

Vid problem, kontakta InExchange Kundservice via:

Betalande kund med kostnadsfri användare

Be en kollega som har en giltig användarlicens beställa en licens till dig. Därefter loggar du in och skapar ditt ärende.

Jag är en kund med kostnadsfri tjänst

Gå till www.inexchange.se eller ring en av våra säljare på 0500-446360 (tonval 1) och uppgradera din tjänst. Logga ut och in på nytt när uppgraderingen slagit igenom, därefter skapar du ditt ärende.

Jag vill bli kund hos InExchange

Gå till www.inexchange.se eller ring en av våra säljare på 0500-446360 (tonval 1) och beställ någon av våra tjänster.

Jag är kund hos annan operatör/fakturaväxel

• Kontakta din operatör för att få hjälp.

Jag är en operatör

Vid problem, kontakta InExchange Kundservice via: