1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Åtgärda en olevererad faktura Följ

1. Kontakta InExchange

1. Kontaktuppgifter och öppettider
    2. Vem vänder jag mig till för att få hjälp?
  2. Support

1. Så skapar du ett supportärende
    2. Se din ärendehistorik
    3. Så uppdaterar du ett pågående supportärende
    4. Så åtgärdar du en olevererad faktura
    5. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket

Logga in i InExchange Network för att se och hantera fakturor och kontoinställningar, mm.

Instruktioner för att hantera och åtgärda en olevererad faktura:

1. Gå till sidan Att hantera där vi samlar alla dina fakturor som inte har kunnat levereras.

2. Klicka på Hantera på den faktura du vill åtgärda.

• Korrigera ett felaktigt referens- eller ordernummer
    Följ instruktionerna i meddelandet som visas, se exempel. Du kan korrigera ett felaktigt referens- eller ordernummer i avsett fält för att sedan skicka om fakturan. Kontakta fakturamottagaren för korrekta uppgifter. Läs mer >>

• Uppdatera adress och skicka om en returnerad pappersfaktura
    Följ instruktionerna i meddelandet som visas, se exempel. Du kan även kontrollera utskriften via länken som finns där. Uppdatera adressuppgifterna och skicka sedan om fakturan. Läs mer >>

Mer information:

• Olevererade fakturor visas för tre (3) månader bakåt i tiden.
  • Klicka på Ta bort om fakturan har behandlats på annat vis och du vill ta bort fakturan från listan.
  • Skickar du om fakturan med ett annat leveranssätt än e-faktura kommer inte ändringen att göras i kundregistret för den aktuella kunden.