1. E-faktura till Västra Götalandsregionen

E-faktura till Västra Götalandsregionen Följ

När du skickar e-fakturor till Västra Götalandsregionen behöver du tänka på att fakturor som innehåller patientdata ska skickas till en separat mottagare.

Vi har valt att lägga till ordet "Patientdata" i mottagarens namn. Detta innebär att till exempel mottagare "160 Alingsås lasarett" namnges som "Västra Götalandsregionen - Alingsås lasarett - Patientdata".

OBS! Innan du skickar fakturor till dessa mottagare måste du som leverantör godkännas av VGR. Innan dess kan du inte skicka e-fakturor adresserade till dessa speciella mottagare.

Här hittar du mer information från VGR >>

Läs mer:
Vad är ett GLN?