1. E-faktura till Västra Götalandsregionen

E-faktura till Västra Götalandsregionen Följ

När du skickar e-fakturor till Västra Götalandsregionen behöver du tänka på att fakturor som innehåller patientdata ska skickas till en separat mottagare.

Vi har för enkelhetens skull valt att lägga till ordet "Patientdata" i mottagarens namn. Detta innebär att till exempel mottagare "160 Alingsås lasarett" namnges som "VGR - Alingsås lasarett - Patientdata".

Här hittar du mer information från VGR >>

Läs mer:
Vad är ett GLN?