1. Kan jag få fram referenserna på mottagna fakturor?

Kan jag få fram referenserna på mottagna fakturor? Följ

Följ instruktionerna nedan för att få fram referenserna på dina mottagna fakturor.

1. Gå till sidan Mottagna fakturor och klicka på Välj kolumner.

2. Här kan du välja vilka kolumner du vill visa i fakturalistan. Markera raderna Referensnr och Referens om du vill ta fram båda dessa kolumner.

Nu visas referenserna på de rader i listan där fakturaavsändaren har angett referensuppgifter på fakturan.

Du kan sortera fakturalistan per referens om du vill. Klicka på rubriken i aktuell kolumn.

Klickar du på fakturanumret på en rad får du även fram referenserna i fakturavyn där du kan granska fakturan i sin helhet.