1. Kan jag skicka med en bilaga när jag skickar om en faktura?
  2. Vanliga frågor om skickade fakturor
  3. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  4. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  5. Extern status på fakturor
  6. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  7. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  8. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  9. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  10. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?

Kan jag skicka med en bilaga när jag skickar om en faktura? Följ

Följ instruktionerna nedan för att skicka med en bilaga när du skickar om en faktura.

1. Gå till sidan Skickade fakturor och klicka på fakturanumret på den faktura du vill skicka om.

2. Klicka på knappen Skicka om i fakturavyn.

3. En ruta visas där du kan göra inställningar för fakturan. Här kan du byta leveranssätt och korrigera eller lägga till eventuella andra uppgifter om det skulle behövas. Klicka på knappen Lägg till bilaga eller dra och släpp filen i avsett fält för att skicka med en bilaga.

Du kan se vilka filer som har bifogats, se vårt exempel nedan.

4. Klicka på knappen Skicka om för att skicka fakturan.