1. Var hittar jag våra mottagna fakturor?
  2. Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med?

Var hittar jag våra mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Mottagna fakturor

Du hittar dina mottagna fakturor på sidan Fakturor > Mottagna fakturor.

Du kan använda dig av sökfälten upptill på sidan för att hitta rätt faktura eller exempelvis fakturor från en viss leverantör under vald period. Klicka på pilen till höger om Fakturanr för att välja vad du vill basera din sökning på.

Klicka sedan på aktuellt fakturanummer i listan för att ta fram den på din bildskärm.