1. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  2. Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  3. Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  4. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  5. E-faktura till en ny mottagare
  6. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  7. Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network?
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Utöka ditt nätverk

Nekad förfrågan - klicka här för mer information

Gör så här för att skicka en förfrågan:

1. Sök upp aktuellt företag genom att skriva organisationsnumret eller företagsnamnet i sökrutan och klicka på Sök. Klicka sedan på företagets namn i listan som presenteras nedanför sökrutan.

2. Skicka nu en förfrågan genom att klicka på antingen Jag vill ta emot eller Jag vill skicka.

Efter att du har skickat en förfrågan och mottagaren har godkänt relationen, så har ni en anslutning - detta markeras med Ansluten i tabellen.

Hj_lpikon_16_2.png Vid nekad/avvisad förfrågan:

Om din förfrågan avvisades rekommenderar vi att du kontaktar mottagaren per telefon för att reda ut eventuella frågetecken. Du kan sedan skicka en ny förfrågan enligt överenskommelse.

Läs mer:
Vilka företag kan ta emot e-faktura?
Så kontrollerar du om mottagaren har några speciella e-fakturakrav
Fakturering via InExchange Web Bas