1. Uppgradera fakturaskrivaren för InExchange's nya webblösning

Uppgradera fakturaskrivaren för InExchange's nya webblösning Följ

För att kunna använda InExchange's nya webblösning tillsammans med fakturaskrivaren, krävs att en ny version installeras på samtliga av de datorer eller servrar Fakturaskrivaren används på.

Att utföra dessa åtgärder kräver administratörsbehörigheter på datorn/servern, om denna behörigheten saknas behöver er systemadministratör kontaktas.

Avinstallation

1. Först behöver den gamla fakturaskrivaren tas bort, vilket kan göras genom att öppna datorns "Kontrollpanel", vilken oftast kan nås via startmenyn

2. Öppna sedan hanteringen av installerade program, som ofta heter något i stil med "Program & Funktioner", "Appar & Funktioner" eller "Lägg till/Ta bort program".

3. Leta upp "InExchange Fakturaskrivare" i listan över program och välj "Avinstallera"

4. Följ guiden för avinstallationen.

Installation

1. Ladda hem den nya fakturaskrivaren (64-bit) (installationsfil längre ner)

2. Starta installationen genom att dubbelklicka på den nedladdade installationsfilen.

3.  Följ installationsguiden

OBS! Om installationen sker på en server måste användaren som skapar utskrifterna ha skrivrättighet för följande katalog:

C:\ProgramData\InExchange Factorum

Dessutom måste varje inloggad användare ha en egen instans av processen xAgent.exe igång. Detta kan enkelt lösas genom att kopiera eller lägga en genväg till processen i respektive användares "Startup"-katalog. Processen finns att hämta i följande katalog:
C:\Program Files\InExchange\InExchange Fakturaskrivare\x64
Eller i:
C:\Program Files\InExchange/Printer

Efter installationen

Efter du har installerat ny fakturaskrivaren behöver du logga in på web.InExchange.se och slutföra bolags uppgradering.

För att uppgradera bolaget så trycker du på knappen "Mer information / Börja Uppgradera"

I det nya fönstret behöver du bara trycka på "Gå vidare" om du redan gjort ovan steg, videon går igenom alla steg du behöver för att installera ny fakturaskrivaren.

Efter du tryckt på gå vidare kommer du till att kunna uppgradera bolaget till vår nya webb, det kan vara att knappen för att uppgradera är grå och du har knappen "Hantera fakturor".
Detta betyder att ditt bolag har stoppade fakturor som inte har hanterats, trycker du på knappen kommer du tas till fakturorna att hantera. Skulle sidan vara tom men du fortfarande har knappen behöver du kontakta InExchange support så hjälper vi dig.

När du har hanterat alla fakturor behöver du gå in på "Mer information / Börja Uppgradera" och "Gå vidare" kommer knappen "Uppgradera" var gul och du kan slutför uppgraderingen.