Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Reference krav Coor Service Management A/S - Dansk udgave Följ

Reference krav til fakturaer til Coor Service Management A/S

Svensk version
Dansk udgave
English version

Minimumskrav for fakturering

På alle fakturaer skal der som minimum fremgå følgende;

• Altid - navn på bestiller
  • Altid - hvor varerne/servicen er leveret
  • Hvis oplyst – indkøbsordrenummer

Coors indkøbsordrenummer ser ud som følgende eksempel; 1234-12345678

Det er vigtigt, at det kun er indkøbsordrenummeret, der fremgår i det tildelte felt for denne information. Nedenstående er et udpluk af eksempler på ekstra tekst, der er tilføjet, og derved fejler fakturaen i Coors system.

IO: 1234-12345678
Rekv. 1234-12345678
Navn – 1234-12345678
1234-12345678 - Navn

Er ovenstående minimumskrav ikke opfyldt, forbeholder vi os retten til at afvise fakturaen, og først acceptere vores betalingsforpligtigelser fra den dato, hvor vi modtager korrekt udfyldt faktura.

E-faktura

E-faktura sendes via InExchange til EAN nummer: 5790002105777. Nedenstående er en hjælp til, hvor information bør angives for e-fakturering.

Referencefelt til forskellige filformater

OIOXML:
Ordrenummer:                     InvoiceLine/ReferencedOrderLine/BuyersID
Reference:                           ReferencedOrder/BuyersOrderID
OIOUBL:
Ordrenummer:                     OrderReference/ID
Reference:                           OrderReference/CustomerReference

Hvem skal I kontakte, hvis der er spørgsmål?

Kontakt jeres operatør, hvis I har brug for hjælp til ovenstående.