Introduktion Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Genom att använda InExchange Fakturaskrivare förenklar du hanteringen av dina fakturor. Du väljer den virtuella fakturaskrivaren istället för din vanliga skrivare vid fakturautskrift och överför filerna till InExchange. Ett av våra tre leveranssätt; e-faktura, pdf eller pappersfaktura väljs för respektive mottagare. Fakturorna levereras sedan snabbt och enkelt.

Du behöver inte längre skriva ut manuellt, vika och kuvertera dina fakturor eller ha olika rutiner för fakturor med olika leveranssätt. Du kan skicka hela ditt fakturaflöde via InExchange via samma utskriftsrutin och du når alla dina kunder via samma tjänst.

Det är enkelt att komma igång:

Ikon_26---1.png  Installera fakturaskrivaren

Ikon_26---2.png  Överför exempelfakturor till InExchange

Ikon_26---3.png  Granska och godkänn inläsningen av exempelfakturorna

Du kan direkt därefter börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren!

Har du redan godkänt dina exempelfakturor?
Då är du välkommen att läsa mer om hur du arbetar i fakturaskrivaren och använder den fullt ut i del 2 av denna guide.

Kom igång - Del 2