Beställ tjänst Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Tjänsten kan beställas via vår självservice på InExchange Network eller genom att kontakta oss.

För att beställa tjänsten på InExchange Network, gör så här:

• Om du ännu inte har något användarkonto, börja med att skapa konto och uppgradera det sedan via Uppgradera > välj InExchange Fakturaskrivare > klicka på Uppgradera-knappen.

• Vid frågor eller för att beställa tjänsten per telefon är du välkommen att kontakta oss på 0500-44 63 60 (telefonval 1).