Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Du har nu tagit dig genom stegen för uppstart och kan direkt börja skicka fakturor till dina kunder via InExchange Fakturaskrivare.

Att skicka fakturor via fakturaskrivaren är enkelt:

1. Skriv ut aktuella fakturor från ditt affärssystem till fakturaskrivaren.
  2. Klicka på Ja, överför nu i applikationen.
  3. Välj leveranssätt och koppla e-fakturamottagare till mottagare i nätverket.
  4. Lägg till eventuella bilagor och Skicka.

Mer information om hur du arbetar i fakturaskrivaren och använder denna fullt ut hittar du i del 2 av denna guide.

Kom igång - Del 2

Föregående Nästa