Installation Fakturaskrivare Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

InExchange Fakturaskrivare är en programvara som blir en virtuell skrivare på datorn där den installeras. Fakturaskrivaren skall installeras på samma dator som affärssystemet är installerat på.

Ikon_26---1.png  Installation av fakturaskrivaren

1. För att installera InExchange Fakturaskrivare, klicka här.
Logga sedan in med dina användaruppgifter och klicka på knappen Hämta på nedladdningssidan.

Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?

2. Kör filen och följ instruktionerna på skärmen.

Du är nu redo att skicka fakturor genom att skriva ut dem till InExchange Fakturaskrivare. Om det är första gången du använder programmet behöver du överföra exempelfakturor via fakturaskrivaren innan du kan börja fakturera dina kunder. Mer om detta i nästa steg.