1. Installation Fakturaskrivare
  2. Introduktion
  3. Beställ tjänst
  4. Överför exempelfakturor
  5. Granska och godkänn fakturorna
  6. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Överför exempelfakturor Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

För att möjliggöra en konvertering till e-faktura behöver vi veta var på fakturorna de olika uppgifterna har placerats på just dina fakturor. Mallar skapas så att vi kan läsa in samtliga uppgifter på ett korrekt sätt. Vi ber dig därför skicka in exempel på hur dina fakturor ser ut.

Via nedanstående länkar hittar du svar på vanliga frågor om exempelfakturor:

Ikon_26---2.png  Gör så här för att skicka in dina exempelfakturor:

1. Starta ditt affärssystem och välj ut de fakturor som du vill överföra till oss som exempelfakturor. Du kan med fördel använda dig av gamla fakturor.
  2. Välj InExchange Fakturaskrivare vid utskrift.
  3. Välj Ja, överför nu i rutan som visas på din skärm.
  4. Logga in och klicka på knappen Överför exempelfakturor.
  5. Avsluta programmet.

Dina exempelfakturor kommer inte att skickas till mottagaren.

Inläsningsmallar skapas därefter enligt de exempel som du har skickat in till oss. Vi kontaktar dig när mallarna är klara så att du kan granska dessa. Efter ditt godkännande kan du sedan direkt börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren.