1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Vanliga exempelfakturor Följ

När du skickar exempelfakturor via InExchange Fakturaskrivare till oss är det bra om du får med olika typer av exempel så att vi direkt kan skapa korrekta mallar för inläsning av olika typer av uppgifter och fakturatyper.

Det är viktigt att du använder dig av originalfakturor och att det är din vanliga fakturamall som används. Exempelfakturorna kommer inte att skickas vidare till mottagaren.

Vanliga exempel:

• Faktura (ensidig och flersidig)
  • Kreditfaktura (ensidig och flersidig)
  • Fakturakopia (ignoreras av InExchange)
  • Faktura med avgifter och rabatter
  • Faktura med öresavrundning
  • Faktura med olika momssatser
  • Omvänd betalningsskyldighet

Du behöver endast skicka in exempel på det som är aktuellt och används hos er.