1. Installation Fakturaskrivare
  2. Introduktion
  3. Beställ tjänst
  4. Överför exempelfakturor
  5. Granska och godkänn fakturorna
  6. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Granska och godkänn fakturorna Följ

1. Om InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Beställ tjänst
  2. Kom igång

1. 1 - Installation Fakturaskrivare
    2. 2 - Överför exempelfakturor
    3. 3 - Granska och godkänn exempelfakturorna
  3. Skicka fakturor

1. Börja fakturera dina kunder via fakturaskrivaren

Innan du kan börja skicka fakturor till dina kunder via InExchange Fakturaskrivare behöver du kontrollera så att vi har läst in all information från dina exempelfakturor på rätt sätt.

Ikon_26---3.png  Gör så här för att granska inläsningen av dina exempelfakturor:

1. Du granskar och godkänner exempelfakturorna via länken nedan och har då också möjlighet att chatta med oss vid frågor eller synpunkter.
    Till granskningen av exempelfakturor
  2. En lista presenteras nu för dig med de fakturor som du har överfört till oss. Gå igenom fakturorna i listan och kontrollera att all information har lästs in korrekt. Klicka på fakturanumret till vänster så öppnas fakturan i en ny flik i din webbläsare.

Ikon_16---Utrop.png Ser allt bra ut?
Då kan du godkänna inläsningen genom att klicka på Godkänn. Alla fakturor som du skickar till oss från och med detta kommer att bearbetas och levereras till dina kunder.

hj_lpikon.png Har du några frågor eller ser något felaktigt ut?
Sammanställ gärna de fel du hittar och kontakta oss via vår chat.

Observera att layouten i webbläsaren inte representerar layouten på fakturan när mottagaren tar emot den. En e-faktura saknar egen grafisk layout och varierar därför i utseende beroende på vem som tar emot fakturan.