Fakturahuvudet Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Fyll nu i fakturadatum, eventuella referenser och annan nödvändig information i fakturahuvudet.

Du kan också vid behov ändra kund genom att klicka på Byt kund eller för att ändra information på kundkortet, klicka på Redigera kund-knappen.

Du kan välja att använda dig av manuell nummerserie eller automatisk nummerserie. Hur du gör den inställningen kan du läsa om här.

Om du vill ange en speciell kontaktperson för fakturan anges det i fältet Er referens och om du har fått ett specifikt ordernummer av kunden kan detta skrivas in i fältet Ert ordernr. Du kan läsa mera om referenser här.