1. Ditt kundregister
  2. Vanliga frågor om InExchange Web
  3. Kontoinställningar
  4. Företagsuppgifter
  5. Kontaktinformation
  6. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  7. Användarguide för InExchange Web
  8. Jämförelse av webbtjänst
  9. Hitta rätt
  10. Skapa faktura

Fakturahuvudet Följ

1. Kom igång

1. Skapa konto
    2. Jämförelse av webbtjänst
  2. Inställningar och register

1. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    2. Kontaktinformation
    3. Företagsuppgifter
    4. Kontoinställningar
    5. Ditt kundregister
    6. Koppla kund till en mottagare i nätverket
  3. Skicka dina fakturor

1. Hitta rätt
    2. Skapa faktura
    3. Fakturanummerserier
    4. Välj kund
    5. Fakturahuvudet
    6. Fakturarader
    7. Avgifter och rabatter
    8. Fakturakommentarer och bilagor
    9. Förhandsgranska och spara faktura
    10. Skicka faktura
  4. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Vanliga frågor om InExchange Web >>
    3. Påminnelser och inkassokrav

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Fakturanummer

Du kan välja mellan manuell och automatisk fakturanummerserie. Här kan du läsa mer om hur du gör inställningar för detta.

Kund och leveranssätt

Har du valt fel kund kan du enkelt byta kund genom att klicka på knappen Byt kund.

Du kan välja språk, valuta och leveranssätt direkt via knapparna i denna vy. Inställningar kan även göras på kundkortet. Behöver du kontrollera eller uppdatera uppgifterna för kunden klickar du på Redigera kund. Det är på kundkortet du även anger en e-postadress i de fall du vill skicka en pdf-faktura till kunden.

Instruktion för byte av leveranssätt:
play_3.png Via Skapa faktura-sidan
Notering.png I ditt kundregister

Läs om InExchange Portooptimering som hjälper dig att välja det bästa möjliga leveranssättet >>

Referenser

Om din kund kräver ett specifikt referensnummer fylls det i fältet Ert referensnr. Kontakta din kund för att få information om korrekt referens.

Genom att klicka på Visa fler referenser får du tillgång till fler referensfält, inställningar för fakturaperiod, med mera.

Via hjälpikonerna hj_lpikon.png har du alltid tillgång till snabb hjälp när du behöver det.