1. Kontoinställningar
  2. Företagsuppgifter
  3. Kontaktinformation
  4. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  5. Kom igång med InExchange Web
  6. Skapa konto
  7. Hitta rätt
  8. Skapa faktura
  9. Välj kund
  10. Fakturahuvudet

Fakturahuvudet Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Fakturanummer
Du kan välja mellan manuell och automatisk fakturanummerserie. Här kan du läsa mer om hur du gör inställningar för detta.

Kund och leveranssätt
Har du valt fel kund kan du enkelt byta kund genom att klicka på knappen Byt kund.

Du kan välja språk, valuta och leveranssätt direkt via knapparna i denna vy. Inställningar kan även göras på kundkortet. Behöver du kontrollera eller uppdatera uppgifterna för kunden klickar du på Redigera kund. Det är på kundkortet du även anger en e-postadress i de fall du vill skicka en pdf-faktura till kunden.

Instruktion för byte av leveranssätt på:
play_3.png Skapa faktura-sidan
Notering.png Kundkortet

Referenser
Om din kund kräver ett specifikt referensnummer fylls det i fältet Ert referensnr. Kontakta din kund för att få information om korrekt referens.

Genom att klicka på Visa fler referenser får du tillgång till fler referensfält, inställningar för fakturaperiod, med mera.

Via hjälpikonerna hj_lpikon.png har du alltid tillgång till snabb hjälp när du behöver det.