Kom igång med InExchange Web Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Välj kund
    3. Fakturahuvudet
    4. Fakturarader
    5. Avgifter och rabatter
    6. Fakturakommentarer och bilagor
    7. Förhandsgranska och spara faktura
    8. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelse och inkasso - Ny tjänst
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Våra webbaserade tjänster rekommenderas till användare som inte skapar sina fakturor i ett affärssystem. Har du ett affärssystem, så är InExchange Fakturaskrivare ett lämpligt val då du fortsätter att skapa dina fakturor som vanligt och skriver sedan ut dem till den virtuella fakturaskrivaren. Läs mer om fakturaskrivaren här

Via våra webbaserade tjänster InExchange Web Bas och Web Plus skickar du enkelt e-fakturor till dina kunder via din inloggning i InExchange Network. I den här guiden berättar vi hur du kommer igång med tjänsten och hur du skapar fakturor, kopplar dina kunder till mottagare i nätverket och var du hittar dina skickade fakturor.

När du använder InExchange Web Plus får du även tillgång till vår nya tjänst InExchange Påminnelse & Inkasso. Med hjälp av den tjänsten blir din hantering av påminnelser och inkassokrav smidig och du får aviseringar från InExchange Network när det finns ärenden att behandla. Läs mer här.