Kom igång med InExchange Web Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Våra webbaserade tjänster rekommenderas till användare som inte skapar sina fakturor i ett affärssystem. Har du ett affärssystem är InExchange Fakturaskrivare ett lämpligt val då du fortsätter att skapa dina fakturor som vanligt och skriver ut dem till den virtuella fakturaskrivaren.

Via våra webbaserade tjänster InExchange Web Bas och Web Plus skickar du enkelt e-fakturor till dina kunder via din inloggning till InExchange Network.

I den här guiden berättar vi hur du:

• Kommer igång med tjänsten
  • Fyller i dina företagsuppgifter
  • Skapar fakturor och kopplar dina kunder till mottagare i nätverket
  • Skickar fakturor och bifogar bilagor, mm.

När du använder InExchange Web Plus får du även tillgång till InExchange Påminnelse & Inkasso. Tjänsten gör att hanteringen av påminnelser och inkassokrav blir enkel och du får aviseringar från tjänsten när det finns ärenden att behandla. Läs mer här.