1. Kontoinställningar
  2. Företagsuppgifter
  3. Kontaktinformation
  4. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  5. Kom igång med InExchange Web
  6. Skapa konto
  7. Hitta rätt
  8. Skapa faktura
  9. Välj kund
  10. Fakturahuvudet

Skicka faktura Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

När du har klickat på Fortsätt på en faktura, visas en lista med fakturor som ännu inte har skickats. Om du vill se mer information i denna vy så kan du lägga till fler kolumner genom att först klicka på Välj kolumner.

Behöver du redigera någon av fakturorna, klicka på pennan eller på dokumentnumret på aktuell rad. Om du vill ta bort en faktura, klicka på det röda krysset kryss.png som tänds längst ut till höger på raden när du håller muspekaren över den aktuella fakturan.

Välj sedan Skicka på de fakturor som du vill skicka och Vänta på de som du vill vänta med i åtgärdskolumnen.

Klicka sedan på Bearbeta fakturor när fakturorna är redo att skickas. Fakturorna skickas och på skärmen visas en sammanställning av aktuella försändelser samt leveransstatus.

I samband med att du skickar din första faktura ber systemet dig att fylla i företagsuppgifter som behöver finnas med på fakturorna. Du kan även fylla i uppgifterna vid ett tidigare tillfälle under Konto > Profil om du vill.