Referenser Följ

Många e-fakturamottagare har speciella krav vad gäller Ert referensnr (referenskod, beställar-ID). Denna information måste därför anges exakt rätt för att fakturan ska godkännas (var noggrann med mellanslag).

Om du vill ange en speciell kontaktperson för fakturan anges det i fältet Er referens och om du har fått ett specifikt ordernummer av kunden skrivs detta in i fältet Ert ordernr.

Klicka på Visa fler referenser för att ange ytterligare referenser så som vår referens, er kontakt, faktureringsobjekt, OCR betalningsreferens, etc.