1. Kontoinställningar
  2. Företagsuppgifter
  3. Kontaktinformation
  4. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  5. Kom igång med InExchange Web
  6. Skapa konto
  7. Hitta rätt
  8. Skapa faktura
  9. Välj kund
  10. Fakturahuvudet

Fakturarader Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Fakturan behöver innehålla minst en komplett fakturarad med beskrivning, antal och á-pris för att kunna skickas. Fyll i aktuell information på fakturaraden och observera att Beskrivning-fältet också kan användas för fritext på fakturaradnivå.

• Välj en befintlig momssats eller skapa en egen genom att klicka på pilen i momskolumnen. Här kan du läsa mer om hur du skapar nya momssatser.

• Du kan lägga till rader, ta bort rader och sortera om dem med hjälp av knapparna och ikonerna som finns på sidan. Håll muspekaren över ikonen så visas en text om vad den har för funktion.

Fakturans belopp summeras och information om ev. rabatter, avgifter och annat specificeras nedanför fakturaraderna.

Så här kan det se ut: