Avgifter och rabatter Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Klicka på Lägg till avgift respektive Lägg till rabatt för att lägga till en avgift eller en rabatt som avser hela fakturan. Rabatt för en specifik fakturarad anges på raden.

Ange ett namn för avgiften/rabatten, momssats och belopp exkl. moms alternativt ett procentuellt värde. Klicka därefter på Spara.

Uppgifterna läggs till i slutbeloppet med angiven momssats. För att ta bort en rad i fakturans summering, klicka på det röda krysset (som kommer fram när muspekaren hålls på raden) till höger om aktuell rad enligt bilden nedan.