1. Kontoinställningar
  2. Företagsuppgifter
  3. Kontaktinformation
  4. Företagsuppgifter och kontoinställningar
  5. Kom igång med InExchange Web
  6. Skapa konto
  7. Hitta rätt
  8. Skapa faktura
  9. Välj kund
  10. Fakturahuvudet

Förhandsgranska och spara faktura Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Med knapparna längst ner på sidan väljer du enkelt hur du vill gå vidare med fakturahanteringen.

• Ta bort faktura - Den aktuella fakturan sparas inte.

• Förhandsgranska - En förhandsgranskning av fakturan visas. När du förhandsgranskar sker också en kontroll av fakturan och om nödvändig information saknas eller är felaktigt ifylld, visas information som hjälper dig att rätta till felet.
  • Ny faktura - Aktuell faktura sparas för att skickas vid ett senare tillfälle. Fakturaformuläret rensas så att du kan registrera en ny faktura.

• Spara utkast - Aktuell utkast sparas som ett utkast för fortsatt arbete vid senare tillfälle.

När du är klar med fakturaregistreringen, klicka på Fortsätt. Om nödvändig information saknas eller är felaktigt ifylld så visas information som hjälper dig att hitta felet.