1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Så uppdaterar du ett pågående ärende Följ

1. Kontakta InExchange

1. Kontaktuppgifter och öppettider
    2. Vem vänder jag mig till för att få hjälp?
  2. Support

1. Så skapar du ett supportärende
    2. Se din ärendehistorik
    3. Så uppdaterar du ett pågående supportärende
    4. Så åtgärdar du en olevererad faktura
    5. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket

Observera att du fr.o.m. den 1/10 2018 behöver ha en giltig användarlicens för att skapa supportärenden. Licensfrågor besvaras av vår Kundservice på 0500 - 44 63 60 (tonval 3).

Instruktioner för att uppdatera ett pågående ärende:

1. Logga in i InExchange Hjälpcenter.

2. Klicka på Mina aktiviteter för att se pågående och lösta ärenden.

Mina förfrågningar - här finns ärenden som du själv har skapat.
Förfrågningar jag blir kopierad på - ärenden som andra har skapat, men som du blivit inkopierad på.

Ärenden kan sorteras per status och du kan söka efter förfrågningar i sökfältet.

3. Klicka på ärendet som ska uppdateras.

4. Uppdatera ärendet med mer information i textfältet eller ladda upp filer vid behov. Du kan markera ärendet som löst om du inte längre behöver hjälp i ärendet.

5. Klicka på Skicka när du är klar.

Lösta ärenden stängs för kommentarer, men behöver du återkoppla till supporten i ärendet efter att det har markerats som löst kan du skapa en uppföljning via länken i det stängda ärendet.