Så skapar du ett supportärende Följ

1. Kontakta InExchange

1. Kontaktuppgifter och öppettider
    2. Vem vänder jag mig till för att få hjälp?
  2. Support

1. Så skapar du ett supportärende
    2. Se din ärendehistorik
    3. Åtgärda en olevererad faktura

Observera att du fr.o.m. den 1/7 2018 behöver ha en giltig användarlicens för att skapa supportärenden. Licensfrågor besvaras av vår Kundservice på 0500 - 44 63 60 (tonval 3).

Instruktioner för att skapa ärende:

1. Logga in i InExchange Hjälpcenter.

2. Klicka på Skicka en förfrågan i menyn. Välj sedan den kategori som passar ditt ärende bäst och fyll i uppgifterna i formuläret.

Efter att du har skickat din förfrågan skickas ett e-postmeddelande till dig som bekräftelse på att ett ärende har skapats och information om vilket ärendenummer din förfrågan har fått.