1. Vanliga frågor om avtal & licenser
  2. Vanliga supportfrågor
  3. Vanliga frågor om våra tjänster
  4. Så skapar du ett supportärende
  5. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  6. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  7. Kontakta InExchange
  8. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  9. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  10. InExchange användarvillkor

Vanliga frågor om avtal & licenser Följ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om avtal och licenser.

Vanliga frågor och svar:

Hur kan jag lägga till, ändra eller ta bort en användare?

Användare hanteras via ett formulär i vårt hjälpcenter. Beställningen måste komma från en behörig/licensierad användare på företaget.

Hur säger jag upp mitt avtal?

Om du vill säga upp ditt avtal behöver vi få en skriftlig uppsägning från en befintlig användare på företaget till kundservice@inexchange.se

Hur ändrar jag mina företagsuppgifter?

Du kan ändra dina företagsuppgifter som visas i nätverket på sidan Konto > Profil. Använder du InExchange Web för att skicka dina fakturor hämtas viss information till fakturans sidfot härifrån.

InExchange användarvillkor

Som befintlig kund eller i samband med att du blir kund får du fram och kan godkänna våra användarvillkor som du hittar längst ner på sidan i InExchange Network. Klicka på Terms of Service efter att du loggat in.

Skapa konto | Logga in

Hur många användarkonton ingår i mitt avtal?

Antalet användarlicenser som ingår som standard varierar mellan våra olika tjänster.

InExchange Web Bas
I vår kostnadsfria webbtjänst ingår det en (1) användarlicens. Om du behöver fler användarlicenser uppgraderar du först din tjänst till InExchange Web Plus och beställer därefter det antal licenser ni har behov av. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Web Plus
I denna webbtjänst ingår det en (1) användarlicens som standard. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller genom att kontakta oss på 0500 - 44 63 60. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Fakturaskrivare
Det ingår två (2) användarlicenser som standard till fakturaskrivaren. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller genom att kontakta oss på 0500 - 44 63 60. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Integrerade tjänster
Se ditt avtal eller kontakta oss på 0500 - 44 63 60 (tryck 1) för mer information. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller att kontakta oss. Observera att det kan tillkomma en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information. Du når oss på 0500 - 44 63 60 och via kundservice@inexchange.se.