1. Vanliga frågor om avtal & licenser
  2. Vanliga supportfrågor
  3. Vanliga frågor om våra tjänster
  4. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  5. Åtgärda en olevererad faktura
  6. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  7. Läs in ditt kundregister
  8. Systemkrav InExchange Network

Vanliga frågor om avtal & licenser Följ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om avtal och licenser.

Vanliga frågor och svar:

Hur kan jag lägga till, ändra eller ta bort en användare?

Användare hanteras via ett formulär i vårt hjälpcenter. Beställningen måste komma från en behörig/licensierad användare på företaget.

Om ett nytt användarkonto skapas får den nya användaren sina inloggningsuppgifter via e-post.

I InExchange Web Bas ingår en (1) användarlicens. För att kunna lägga till fler användare behöver du uppgradera din tjänst till Web Plus och sedan beställa fler licenser enligt instruktionen ovan.

Hur säger jag upp mitt avtal?

Om du vill säga upp ditt avtal behöver vi få en skriftlig uppsägning från en befintlig användare på företaget till kundservice@inexchange.se.

Kostnadsfri tjänst

Om ni använder vår kostnadsfria webbtjänst InExchange Web Bas behöver ni inte säga upp ert konto. Om ni inte har användning för kontot längre kan ni låta kontot vara. Om företaget har gått i konkurs eller avvecklats kan ni kontakta oss så tar vi bort kontot åt er.

Övriga tjänster

Ert avtal med InExchange faktureras i 12 månaders perioder. Om ni inte säger upp ert avtal kommer avtalet att förnyas automatiskt. Uppsägning av tjänst behöver göras senast 60 dagar före datumet då avtalet förnyas.

Om du skickar en uppsägning via e-post ber vi dig att vara uppmärksam på att du får en bekräftelse av oss på uppsägningen. Har du inte fått någon bekräftelse inom två arbetsdagar rekommenderar vi att du kontaktar oss per telefon.

Hur ändrar jag mina företagsuppgifter?

Du kan ändra dina företagsuppgifter som visas i nätverket på sidan Konto > Profil. Använder du InExchange Web för att skicka dina fakturor hämtas viss information till fakturans sidfot härifrån.

InExchange användarvillkor

Som befintlig kund eller i samband med att du blir kund får du fram och kan godkänna våra användarvillkor som du hittar längst ner på sidan i InExchange Network. Klicka på Terms of Service efter att du loggat in.

Skapa konto | Logga in

Hur många användarkonton ingår i mitt avtal?

Antalet användarlicenser som ingår som standard varierar mellan våra olika tjänster.

InExchange Web Bas
I vår kostnadsfria webbtjänst ingår det en (1) användarlicens. Om du behöver fler användarlicenser uppgraderar du först din tjänst till InExchange Web Plus och beställer därefter det antal licenser ni har behov av. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Web Plus
I denna webbtjänst ingår det två (2) användarlicenser som standard. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller genom att kontakta oss på 0500 - 44 63 60. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Fakturaskrivare
Det ingår två (2) användarlicenser som standard till fakturaskrivaren. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller genom att kontakta oss på 0500 - 44 63 60. Observera att det tillkommer en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

InExchange Integrerade tjänster
Se ditt avtal eller kontakta oss på 0500 - 44 63 60 (tryck 1) för mer information. Vill du lägga till ytterligare användare är du välkommen att beställa dessa via våra kontaktformulär eller att kontakta oss. Observera att det kan tillkomma en kostnad per användarlicens utöver det antal användare som ingår i avtalet.

Hur uppgraderar jag min tjänst?

Du kan uppgradera din tjänst på sidan Uppgradera via din inloggning till InExchange Network. Du är också välkommen att kontakta oss för att uppgradera eller för att få hjälp med att välja en passande tjänst.

Integrerade tjänster offereras. Om du är intresserad av en integrerad tjänst ber vi dig att kontakta oss.

Varför får jag meddelande om att mitt organisationsnummer redan finns?

InExchange samarbetar med flera olika leverantörer på marknaden. Vissa av dessa har sina system kopplade mot InExchange för att automatiskt skicka fakturor direkt i systemet. Det som då händer är att vi får information om att ni använder ett system som har en sådan möjlighet. Dessa lösningar får inte att kombineras utan man måste då välja vilken lösning man vill använda.

Vår rekommendation är att du tar en kontakt med systemleverantören och diskuterar tjänsten ni redan har för att skicka e-fakturor. Om ni fortsätter med denna tjänst slipper ni alltså dubbelarbetet med att först registrera fakturorna i ert system och sedan registrera fakturorna i vår portal.

Om ni ändå vill använda tjänsterna direkt via InExchange är du välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig med detta.

Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information. Du når oss på 0500 - 44 63 60 och via kundservice@inexchange.se.