Koppla kund till en mottagare i nätverket Följ

1. Kom igång

1. Introduktion
    2. Skapa konto
    3. Företagsuppgifter och kontoinställningar
    4. Kontaktinformation
    5. Företagsuppgifter
    6. Kontoinställningar
    7. Hitta rätt
  2. Skicka dina fakturor

1. Skapa faktura
    2. Fakturanummerserier
    3. Välj kund
    4. Fakturahuvudet
    5. Fakturarader
    6. Avgifter och rabatter
    7. Fakturakommentarer och bilagor
    8. Förhandsgranska och spara faktura
    9. Skicka faktura
  3. Läs mer

1. När fakturan är skickad
    2. Påminnelser och inkassokrav
    3. Mitt konto
    4. Koppla kund till en mottagare i nätverket

InExchange Network är ett nätverk med mottagare samt utställare av framförallt e-fakturor, men även e-order, etc. Kopplingar har skapats så att all information finns tillgänglig när det gäller krav på fakturareferenser (gäller våra kunder) samt kopplingar har gjorts så att våra kunder även kan nå mottagare bakom andra operatörer och så att utställare som använder sig av en annan operatör kan nå dig.

När du skickar e-fakturor till dina kunder så finns många av mottagarna redan i nätverket, du behöver endast göra en koppling till rätt mottagare på kundkortet via din inloggning i InExchange Network. Du kommer åt kundkortet via Skapa faktura > Skapa en ny kund / Redigera kund samt via Register i menyn. Fyll i aktuellt organisationsnummer eller företagsnamn i det markerade fältet enligt bilden nedan så kopplas mottagaren till en mottagare i vårt nätverk.

Om du trots allt behöver skicka e-fakturor till en mottagare som inte finns registrerad i vårt nätverk ännu, så är du välkommen att kontakta oss så lägger vi till mottagaren omgående så att du kan skicka fakturorna via din vanliga fakturarutin.