1. Dubbletter av fakturor
  2. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Skicka faktura

Skicka faktura Följ

1. Kom igång med InExchange Fakturaskrivare

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
    2. Kontoinställningar och inloggning
    3. Anmälan till webinar >>
    4. Importera ditt kundregister
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Fakturakontroll och åtgärder
    3. Lägg till bilaga
    4. Dubbletter av fakturor
    5. Hitta dina skickade fakturor
  4. Läs mer

1. Skrivarinställningar
    2. Påminnelse & Inkasso tjänst

I fakturaskrivarens sista steg Fakturakontroll hittar du funktioner för kontroll och korrigering av dina fakturor innan du skickar dem.

Om referenser

Referenser läses in från dina fakturautskrifter. Om referensuppgifter saknas på fakturan eller om de inte är korrekt ifyllda kan du lägga till och korrigera referenskoden och referensnamnet i fakturaskrivaren. Du hittar dessa fält under rubriken Åtgärd för faktura. Korrekta referensuppgifter fås av fakturamottagaren.

På sidorna Fakturakontroll och åtgärder, Lägg till bilaga och Dubbletter av fakturor kan du läsa mer om funktionerna som du kan använda dig av i steget Fakturakontroll.

Skicka faktura

När du är klar med dina inställningar och åtgärder, klicka på Skicka för att skicka fakturorna utifrån valt leveranssätt.

FöregåendeNästa