Arbeta i InExchange Fakturaskrivare Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Via InExchange Fakturaskrivare når du alla dina kunder och du kan skicka hela ditt fakturaflöde via oss oavsett leveranssätt, e-faktura, pdf- eller pappersfaktura.

I denna guide kan du läsa om hur du skickar dina fakturor via fakturaskrivaren.

Ikon_26--1.png Överför dina fakturor till fakturaskrivaren.

Ikon_26--2.png Välj leveranssätt och mottagare.

Ikon_26--3.png Lägg till bilagor och skicka.

I den här guiden får du även tips om hur du kan effektivisera din fakturering maximalt.

Har du inte godkänt inläsningen av dina exempelfakturor än?
Då är du välkommen att läsa mer om granskningen och godkännandet i del 1 av denna guide.

Installation - Del 1

Föregående Nästa

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Henrik Alexandersson

Hejsan,
    vi har bytt skrivare, hur lägger jag in en ny skrivare så jag kan skriva ut fakturorna från programmet?

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Henrik,

Du kan ändra skrivare under Start > Alla Program > InExchange > Inställningar > Skrivarinställningar
    I länken här nedan till vårat hjälpcenter får du en lite mer utförligare beskrivning hur du går tillväga för att ändra skrivare.
    https://support.inexchange.com/hc/sv/articles/202952012

Med vänliga hälsningar
    Linda Andersson
    Supporttekniker

• Avatar
    Stefan

Hej!

Stefan på MaskinCenter Blekinge här, hur får jag bort felaktigt inlästa fakturor från inexchange?

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Stefan,

I steget "fakturagranskning" finns möjlighet att ta bort fakturor som felaktigt överförts till fakturaskrivaren.
    Marker de fakturor du vill ta bort och tryck på "Ta bort" som finns under den stora informationsrutan.
    https://support.inexchange.com/hc/sv/articles/115002533329