1. Användarguide för fakturaskrivaren
  2. Kontoinställningar fakturaskrivaren
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Importera ditt kundregister
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Fakturakontroll och åtgärder i fakturaskrivaren

Välj leveranssätt och mottagare Följ

1. Användarguide för InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Kontoinställningar och inloggning
    3. Anmälan till webinar >>
    4. Importera ditt kundregister
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Fakturakontroll och åtgärder
    3. Lägg till bilaga
    4. Dubbletter av fakturor
    5. Hitta dina skickade fakturor
  4. Läs mer

1. Skrivarinställningar
    2. Vanliga frågor om fakturaskrivaren >>
    3. Påminnelse & Inkasso tjänst

Efter att du har fört över dina fakturor väljer du leveranssätt per kundnummer i fakturaskrivaren. Alla inställningar, inklusive de kopplingar du gör här på mottagare, sparas i ditt kundregister på InExchange Network.

Leveranssätt väljs under Skicka som och du kan välja mellan tre leveranssätt, e-faktura, pdf och pappersfaktura. När du skickar e-faktura behöver Org.nr, Företag och GLN vara ifyllda då de talar om för oss vart den elektroniska fakturan ska skickas. Är uppgifterna inte förifyllda kan du använda dig av fälten för att söka upp din kund.

Obs! Första gången du skickar till ett visst kundnummer sätts Papper som leveranssätt, men detta kan du ändra i fakturaskrivaren. Ikonerna i olika färger i den vänstra kolumnen hjälper dig att välja det bästa möjliga leveranssättet för respektive fakturamottagare. Peka på ikonen för att få fram information och rekommendationer.

Via menyn till vänster kan du läsa om de inställningar du behöver göra för respektive leveranssätt.

När du är klar med inställningarna för samtliga kunder i listan, klicka på Nästa för att komma vidare till steget Fakturakontroll.

FöregåendeNästa