Välj leveranssätt och mottagare Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Efter att du har fört över dina fakturor så väljer du leveranssätt och mottagare per kundnummer i fakturaskrivaren. Alla inställningar, inklusive de kopplingar du gör här för mottagare, sparas i ditt kundregister på InExchange Network.

Du kan välja mellan tre leveranssätt för dina fakturor:

• E-faktura
  • Pdf-faktura
  • Pappersfaktura

Ikon_16---Utrop.png Obs! Första gången du skickar till ett visst kundnummer sätts Papper som leveranssätt. Detta kan du ändra i fakturaskrivaren.

Via menyn till vänster kan du läsa om de inställningar du behöver göra för respektive leveranssätt.

När du är klar med inställningarna för samtliga kunder i listan, klicka på Nästa för att komma vidare till steget Fakturakontroll.