1. Dubbletter av fakturor
  2. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Skicka faktura

Skicka allt Följ

1. Kom igång med InExchange Fakturaskrivare

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
    2. Kontoinställningar
    3. Anmälan till webinar >>
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Fakturakontroll och åtgärder
    3. Lägg till bilaga
    4. Dubbletter av fakturor
    5. Hitta dina skickade fakturor
  4. Maximera din tjänst

1. Importera ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
  5. Läs mer

1. Skrivarinställningar
    2. Påminnelse & Inkasso tjänst

Du kan skicka hela ditt fakturaflöde via fakturaskrivaren oavsett leveranssätt eller mottagare. Du kan skicka e-faktura, pdf-faktura och papper. Vi hjälper dig att välja det bästa möjliga leveranssättet för respektive mottagare direkt i fakturaskrivaren.

InExchange hjälper dig att sänka dina portokostnader

Ikon_26--1.png När du exempelvis ska skicka en pappersfaktura till en kund som kan ta emot e-fakturor visas detta med en orange ikon ikon_orange.png i vänsterkolumnen på aktuell rad. Genom att peka på ikonen visas information med förslag.

När du ändrar inställningar för en kund sparas dessa i ditt kundregister på InExchange Network.

Ikon_16---Utrop.pngHär kan du läsa mer om våra olika leveranssätt och inställningarna för dessa.

FöregåendeNästa