1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  3. Överför dina fakturor
  4. Välj leveranssätt och mottagare
  5. Skicka e-faktura
  6. Skicka PDF-faktura via e-post
  7. Skicka pappersfaktura
  8. Skicka faktura
  9. Fakturainformation
  10. Matcha ditt kundregister

Skicka allt Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Du kan skicka hela ditt fakturaflöde via fakturaskrivaren oavsett leveranssätt eller mottagare. Du kan skicka e-faktura, pdf-faktura och papper. Vi hjälper dig att välja det bästa möjliga leveranssättet för respektive mottagare direkt i fakturaskrivaren.

InExchange hjälper dig att sänka dina portokostnader

Ikon_26--1.png När du exempelvis ska skicka en pappersfaktura till en kund som kan ta emot e-fakturor visas detta med en orange ikon Orange_varning2.jpg i vänsterkolumnen på aktuell rad. Genom att peka på ikonen visas information med förslag.

När du ändrar inställningar för en kund sparas dessa i ditt kundregister på InExchange Network

Ikon_16---Utrop.png Här kan du läsa mer om våra olika leveranssätt och inställningarna för dessa.