1. Användarguide för fakturaskrivaren
  2. Kontoinställningar fakturaskrivaren
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Importera ditt kundregister
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Fakturakontroll och åtgärder i fakturaskrivaren

Skicka e-faktura Följ

1. Användarguide för InExchange Fakturaskrivare

1. Introduktion
    2. Kontoinställningar och inloggning
    3. Anmälan till webinar >>
    4. Importera ditt kundregister
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Fakturakontroll och åtgärder
    3. Lägg till bilaga
    4. Dubbletter av fakturor
    5. Hitta dina skickade fakturor
  4. Läs mer

1. Skrivarinställningar
    2. Vanliga frågor om fakturaskrivaren >>
    3. Påminnelse & Inkasso tjänst

Efter att du har överfört filen till InExchange kan du göra inställningar för kunden i fakturaskrivaren och välja e-faktura som leveranssätt för de mottagare som tar emot e-faktura.

Ikon_26--1.png Välj leveranssätt genom att trycka på pilen till höger i rutan för Skicka som på aktuell rad. Välj E-faktura i listan.
Ikon_26--2.png Fälten Org.nr + Företag + GLN är inställningar för e-faktura. Dessa fält behöver vara ifyllda när e-faktura skickas. Uppgifterna talar om för oss vart den elektroniska fakturan ska skickas. Är uppgifterna förifyllda är det bra att kontrollera att de stämmer. Du kan i annat fall använda dig av fälten för att söka upp din kund och även uppdatera information här vid eventuella ändringar.
Ikon_26--3.png Om mottagaren tar emot e-faktura markeras raden med en grön markering ikon_gr_n.jpg.
Får du en röd markering R_d_varning.jpg indikerar det att du inte har några företagsuppgifter ifyllda eller att det angivna företaget inte tar emot e-faktura.

FöregåendeNästa