1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  3. Överför dina fakturor
  4. Välj leveranssätt och mottagare
  5. Skicka e-faktura
  6. Skicka PDF-faktura via e-post
  7. Skicka pappersfaktura
  8. Skicka faktura
  9. Fakturainformation
  10. Matcha ditt kundregister

Skicka e-faktura Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Efter att du har överfört filen till InExchange kan du göra inställningar för kunden i fakturaskrivaren och välja e-faktura som leveranssätt för de mottagare som tar emot e-faktura.

Ikon_26--1.png Välj leveranssätt genom att trycka på pilen till höger i rutan för Skicka som på aktuell rad. Välj E-faktura i listan.
Ikon_26--2.png Är företagsuppgifterna förifyllda? Kontrollera att uppgifterna stämmer. Finns det ingen mottagare angiven kan du söka på organisationsnummer, företagsnamn eller GLN.
Ikon_26--3.png Om mottagaren tar emot e-faktura markeras raden med en grön markering Faktura_ok.jpg
Får du en röd markering R_d_varning.jpg indikerar det att du inte har några företagsuppgifter ifyllda eller att det angivna företaget inte tar emot e-faktura.