1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  3. Överför dina fakturor
  4. Välj leveranssätt och mottagare
  5. Skicka e-faktura
  6. Skicka PDF-faktura via e-post
  7. Skicka pappersfaktura
  8. Skicka faktura
  9. Fakturainformation
  10. Matcha ditt kundregister

Fakturainformation Följ

Ikon_26--1.png I fakturaskrivarens sista steg Fakturakontroll visas ytterligare information om mottagaren eller fakturan. Exempelvis om du har angett en felaktig referens eller om fakturan skulle ha skickats tidigare så ser du här att det är en dubblett.

Ikon_26--2.png Visa – Öppnar fakturan i webbläsaren.

Ikon_26--3.png Ta bort – Tar bort de fakturor du markerat i listan.

Ikon_26--4.png Bilagor - Här kopplar du bilagor av de vanliga bild- och textformaten till din faktura.

Ikon_26--5.png Dubbletter – Visar aktuella dubbletter för den markerade fakturan.

Ikon_26--6.png Vänta – Döljer fakturan i listan tills nästa gång du loggar in i fakturaskrivaren.

Ikon_16---Utrop.png Mer information om InExchange Fakturaskrivare hittas i vår kom igång-guide.