Åtgärda faktura Följ

Ikon_26--7.png Åtgärd för faktura
I denna del av fakturaskrivarens sista steg Fakturakontroll kan du korrigera referensnummer och referensnamn. Du kan även se om fakturan har någon bilaga kopplad till sig och om det eventuellt finns någon dubblett på fakturan.

Ikon_26--8.png Ert referensnr – Här korrigerar du eller lägger till kundens referensnummer.

Ikon_26--9.png Ert referensnamn - Här korrigerar du eller lägger till kundens referensnamn.

Ikon_26--10.png Godkänn dubbletter - Godkänner dubbletter för den markerade fakturan vid det aktuella sändningstillfället.

När du klickar på Skicka skickas fakturorna utifrån valt leveranssätt.

Ikon_16---Utrop.png Mer information om InExchange Fakturaskrivare hittas i vår kom igång-guide.